De uitstraling van jouw bedrijf begint bij branding!

Branding gaat over alles wat te maken heeft met je eigen merk: logo, huisstijl, de website & tone of voice. Door middel van de juiste branding, laat je je doelgroep kennis maken met de waarden en visie van jouw merk of bedrijf. 

Logo Ontwerp

Een logo is vaak het eerste wat een klant of bezoeker ziet, wat bijdraagt aan de herkenbaarheid van jouw merk. Het bestaat niet alleen uit je bedrijfsnaam, maar het vertelt iets over jouw onderneming: het is de pilaar van jouw huisstijl. 

Neem contact op

Huisstijl

Je huisstijl staat voor de visuele uitstraling van jouw onderneming. De kleuren, vormen en symbolen verwijzen subtiel naar de kernwaarden van je bedrijf. Het zorgt daarnaast ook voor herkenbaarheid wanneer men de huisstijl ziet die terugkomt in alles wat je doet als merk of bedrijf. 

Neem contact op

Webdesign

Een website is jouw online visitekaartje, de plek waar een potiëntele klant de eerste online indruk krijgt van jouw bedrijf. Een goede, overzichtelijke website is daarom van groot belang. Het zorgt daarnaast ook voor een stukje vertrouwen. Naast de uitstraling van de website, is ook je vindbaarheid op Google van groot belang. Door middel van sterke SEO-teksten en een goed functionerende website, komt een potentiële klant sneller bij jou terecht.

Neem contact op

Offline promotie

Naast het verzorgen van je online uitstraling, kunnen wij ook alles ontwerpen voor je offline promotie. Banners, flyers, posters of reclameborden: niks is te gek voor de Mediabazen! We trekken je online uitstraling en huisstijl door in de offline uitingen van jouw bedrijf en zorgen daardoor dat alles naadloos op elkaar aansluit.

Neem contact op