Hoe uitdagender de opdracht, hoe beter!

Wij als creatievelingen houden ervan om uitgedaagd te worden. Of het nu gaat om de thematisering van een heel festival of het bedenken van een treffende marketingcampagne die aansluit bij jouw doelgroep, wij draaien onze hand er niet voor om! Hoe uitdagender, hoe beter.
Ben jij klaar om je doelgroep te prikkelen?

Evenementen

 

Je hebt een jubileum te vieren, de nieuwjaarsreceptie staat voor de deur of de nieuwe collectie is binnen. Een evenement hoeft niet alleen maar een verlengstuk van je bedrijf te zijn, maar is ook een manier om potentiële klanten te laten zien wat je in huis hebt.

Inmiddels werken wij met tientallen bedrijven samen en ondersteunen wij hen bij het organiseren van evenementen.

Ben jij benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact op

Thematisering

Thematisering zorgt voor een tijdelijke, unieke sfeer rondom een evenement of campagne. Het is mogelijk om in alle aspecten van het evenement het thema terug te laten komen. Door het gebruik van thematisering wordt er een tijdelijke, unieke sfeer gecreëerd rondom een evenement of campagne. Op deze manier kun je in alle aspecten van het evenement het thema terug laten komen. 

Voor UDNZ Festival is Mediabazen verantwoordelijk voor de thematisering, marketing en kaartverkoop van het festival. Door middel van een sterke marketingcampagne en het thema Wonderland, hebben we samen met de organisatoren alle doelstellingen bereikt. Ben jij benieuwd hoe wij jouw evenement of campagne uniek kunnen maken en samen doelen kunnen behalen?

Neem contact op

Acties &
Campagnes

 

Wij denken altijd mee met onze klanten, of het nu gaat om het organiseren van een evenement, een winactie of het opzetten van een campagne. Samen zorgen we voor meer naamsbekendheid en interactie met jouw doelgroep. 

Ben jij benieuwd wat voor acties en campagnes voor een groter online bereik zorgen voor jouw onderneming?

Neem contact op