Wat is content precies? En nog belangrijker…
Wat is goede content?

Dynamische content, oftewel bewegende content, trekt binnen 1 seconde de aandacht van de kijker. Het bewegende beeld zorgt ervoor dat een bericht vele malen beter bekeken wordt dan een stilstaand bericht. Dynamische content geeft daarnaast niet alleen informatie mee aan de kijker, maar laat ook een gevoel of emotie achter.

Film & Video

Een video zegt meer dan duizend woorden. Een platform voor foto’s als Pinterest heeft maandelijks 440 miljoen volgers, maar Youtube telt een verpletterende 2 miljard gebruikers per maand. Een video trekt de aandacht van de kijker en kan inspireren, ontroeren en enthousiasmeren. Steeds meer bedrijven gebruiken video’s om een betere connectie te krijgen met hun doelgroep. Mediabazen ontwikkelt video’s en commercials van hoge kwaliteit voor je website, social media of online advertenties.

Bekijk hier meer

Digitale
animaties

Naar een klassieke flyer wordt op social media simpelweg niet meer naar gekeken. Lange teksten worden bijna niet meer gelezen en saaie advertenties worden zelfs binnen de eerste seconde weg geklikt. Mensen willen vermaakt worden, zowel op je website als op je social media kanalen. Door middel van bewegend beeld zoals foto’s, cover’s, logo’s en advertenties, wordt de aandacht van de kijker getrokken en dit zorgt ervoor dat je boodschap wél wordt gezien. 

Bekijk hier meer

Promotie-&
bedrijfsvideo’s

Breng je onderneming, campagne of event beter in beeld door middel van een video. Hierdoor laat je momenten zien die op een foto nooit vastgelegd kunnen worden. Mediabazen levert zowel voor zakelijke als particuliere klanten promotie- en bedrijfsvideo’s op maat. Zo schoten we onlangs de promotievideo van aannemings- & bouwbedrijf Bloemfontein. Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan hiernaast de video!

Bekijk hier meer

Videoclips

Bij een nieuwe track hoort ook een videoclip. Mediabazen ontwikkelt niet alleen videoclips, maar helpt ook bij het schrijven van het script, het casten van figuranten en het samenstellen van de setting.

Zo was Mediabazen verantwoordelijk voor de figuranten en de setting van de ijshockeyscène in de clip “In De Schuur” van Snelle en Ronnie Flex.

Bekijk hier meer