De gemiddelde Nederlander zit 3 uur per dag op zijn telefoon… 3 uur!

Het is daarom belangrijk, dat je op de juiste manier gebruik maakt van de social media kanalen van jouw bedrijf. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Waar haal je goede foto’s vandaan en wat laat je juist wel of juist niet aan je doelgroep zien?

Bij Mediabazen snappen we dat niet elke ondernemer wekelijks tijd heeft om hier uitgebreid over na te denken en alle benodigde content zelf te maken, maar we got you!

Beheer

Social media heeft vandaag de dag meer invloed dan ooit.
Tegenwoordig maakt elke potentiële klant dagelijks gebruik van social media. Online aanwezigheid heeft voor je onderneming verschillende voordelen. Je bent dag en nacht te vinden, aangezien social media geen sluitingstijd heeft. Het is daarom zonde als je er niks mee doet. Wij zorgen ervoor dat jouw pagina’s dagelijks actief zijn, de juiste doelgroep bereiken en voorzien zijn van de juiste en pakkende content.

Neem contact op

Content

Zonder goede content word je nooit een baas op social media. Je wilt dat de bezoeker van jouw pagina’s zich direct aangesproken voelt en meer wilt weten over jouw bedrijf of product. Wij zorgen er voor dat dit gebeurt, je bericht opvalt en aansluit bij het imago en de visie van jouw onderneming of product. Opvallen is tenslotte meer dan lawaai maken!

Naast het verzorgen van onder andere social media posts, advertenties en offline content zoals flyers en brochures, helpen wij je ook met productfoto’s en -video’s, bedrijfsvideo’s en dynamische content.

Neem contact op

Advertising

Om meer en nieuwe mensen te bereiken, wordt op social media vaak gebruik gemaakt van advertenties. Adverteren op social media brengt dan ook verschillende voordelen met zich mee! Je kunt heel specifiek een bepaalde groep bereiken die waarschijnlijk, gebaseerd op bijvoorbeeld leeftijd en woonplaats, meer geïnteresseerd is in jouw bedrijf of product dan dat een andere doelgroep is. Zo doeltreffend als adverteren, is televisie of een krant nog nooit geweest.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact op

POPULAIR