MB Nutrition

MB Nutrition is het snelst groeiende bedrijf in de supplementenwereld.
Als je Mobicep zegt, dan zeg je MB Nutrition en andersom.
MB Nutrition levert hoogwaardige supplementen die elke sporter helpt zijn of haar doel te bereiken.

Wat was het probleem?

MB Nutrition is een grote speler in de social media wereld. Met meer dan 55.000 volgers is het voor dit bedrijf erg belangrijk om de volgers continue te voorzien van toffe en aantrekkelijke content. MB Nutrition was op zoek naar een vaste, flexibele marketingpartner die deze content van hoogwaardige kwaliteit kon leveren.

Wat was de oplossing?

De oplossing voor MB Nutrition is eigenlijk heel simpel. Mediabazen verzorgt op maandelijkse basis de online content die MB Nutrition nodig heeft. Aangezien de online wereld snel verandert moet er goed en effectief kunnen worden gehandeld in sommige situaties. Voor Mediabazen is dit geen probleem. Wij gaan door, waar andere naar huis gaan.

Wat is het resultaat?

Op het moment dat MB Nutrition nieuwe content nodig heeft voor nieuwe producten of om de socials te vullen dan verzorgt Mediabazen dit. Inmiddels zijn er al vele campagnes en shoots uitgevoerd dus het resultaat is al goed zichtbaar. Neem een kijkje op de website van MB Nutrition of bezoek hun instagrampagina om meer van deze content te bekijken.

Samen een project starten?