THEBOXSYSTEM

THEBOXSYSTEM is een innovatieve speler op het gebied van circulaire en modulaire huisvesting.
Naast volwaardige, snel te bouwen woningen is THEBOXSYSTEM ook gespecialiseerd in flexibele huisvesting,
aanpasbaar aan elke levensfase en gebruiksbehoefte van de bewoner/gebruiker.

Wat was het probleem?

De focus van THEBOXSYSTEM lag vooral op de technische voordelen en aspecten van hun product. Hoe milieuvriendelijk deze manier van huisvesten is, de snelle bouwmogelijkheden en de verplaatsbaarheid van de woning waren de kern van de commiunicatie. De communicatie was daardoor informatief, maar niet enthousiasmerend of inspirerend.

Wat was de oplossing?

Mediabazen is aan de slag gegaan met een imago-analyse en heeft op basis hiervan een communicatieadvies geleverd. Na akkoord van de opdrachtgever heeft Mediabazen de verantwoordelijkheid van de marketing overgenomen. Een belangrijke aanpassing was het vernieuwen van de website. Het resultaat is te zien op www.theboxsystem.nl. Daarnaast runt Mediabazen alle advertenties en beheren wij alle social media kanalen van THEBOXSYSTEM.

Wat is het resultaat?

Mediabazen is uitgegroeid tot de vaste marketingpartner van THEBOXSYSTEM. Er zijn verschillende advertenties actief, voor een aantal lopende campagnes. Inmiddels is ook de nieuwe website in de lucht en worden er wekelijks nieuwe video’s en foto’s ontwikkeld. Zo houden wij voor THEBOXSYSTEM de online content en sociale kanalen actief en actueel.

Samen een project starten?