Trifecta

TRIFECTA is hét muzieklabel van enkele van de grootste artiesten van de Nederlandse muziekscene.
TRIFECTA staat garant voor kwalitatieve muziek en uiteenlopende eigenzinnige acts zoals Ali B, Famke Louise en Numidia.

Wat was het probleem?

Elke artiest heeft promotiemateriaal nodig op het moment dat hij of zij een track, album of EP uitbrengen. Het begint al bij het maken van een Spotify cover. De afbeelding die bij de track online komt om het nummer te promoten. Op het moment dat er een album of EP uitkomt is het voor een artiest goed om al een preview te laten horen op de sociale kanalen. Op deze manier worden de fans al getriggerd om te gaan luisteren. Al deze content moet natuurlijk ontwikkeld worden.

Wat was de oplossing?

Mediabazen werkt op een vaste basis samen met Trifecta. Mediabazen is verantwoordelijk voor de covers, animaties & samplers van de artiesten die hun muziek uitbrengen bij het label. Van een cover tot een animatie of van een sampler tot een Swipe-Up video.

They want it, we make it.

Wat is het resultaat?

Inmiddels heeft Mediabazen al menig werk opgeleverd voor artiesten als Famke Louise, Ali-B & Stuk. Op het moment dat een artiest een nieuwe release heeft dan weet Trifecta ons te vinden. Een van de kernwaarden binnen deze samenwerking is het snelle schakelen wanneer nodig. Wij zijn dan ook erg trots op deze samenwerking.

Samen een project starten?